Forsikringer

Familliens basisforsikring 2

Hvor værdifulde er dine ejendele for dig? Familiens Basisforsikring 2 dækker og sikrer dit indbo, samt dit ansvar overfor andre og deres ejendele. Endvidere kan forsikringen dække El-skader, Tyveri, Retshjælp, Gæstebudsskader samt anden pludselig skade.

Læs mere

Husforsikring

Familiens største investering er typisk huset. Hvor stor en investering er dit hus, hvad er det værd for jer? Husforsikringen dækker dit hus økonomisk. Herunder Husejeransvar og Genhusning.

Læs mere

Fritidshusforsikring

Som tilfældet er med en almindelig Husforsikring, er det ligeledes en god ide at sikre familiens fritidshus. Et fritidshus er en stor investering og repræsenterer en væsentligt værdi. Den skal naturligvis, som huset, sikres.

Læs mere

Ulykkesforsikring

Hvordan er du dækket, hvis uheldet er ude? Er du og din familie sikret? Med en Ulykkesforsikring har du mulighed for at sikre, at en ulykke kommer alene. I Fprprivat opererer vi med Heltids-, Fritids- samt en Dødsfaldsdækning.

Læs mere

Årsrejseforsikring

Hvor meget rejser i? Med Fprprivats Årsrejseforsikring får I 100% tryghed, når I rejser på kortere eller længere rejser i hele verden. Forsikringen sikrer jer afbestillingsgaranti, hjemrejse, hospitalsophold, krisehjælp samt refunderede rejseudgifter.

Læs mere

Motorkøretøjsforsikring

Hvilken type bilist er jeg, hvad er vores kørselsbehov og hvilke motorkøretøjer råder vi over? Hvad er vores forsikringsbehov? Væsentlige spørgsmål. Hos Fprprivat hjælper vi til, at I får den rette dækning, der passer til jeres risiko, værdi og kørsel.

Læs mere

Familliens dyreforsikring

Har familien hund, skal du altid have den lovpligtige hundeforsikring. Herudover tilbyder Fprprivat sygeforsikringer for såvel hunde som katte.

Læs mere